couples 2017

De love couples van 2017

Er is veel gebeurd in de liefdeslevens van onze celebs het afgelopen jaar. Er waren een aantal break-ups maar er zijn ook weer nieuwe couples bij gekomen!

Justin Bieber en Selena Gomez

Of course staat deze erbij! Jelena is sinds een aantal maanden weer samen. Selena en de Weeknd gingen uit elkaar en kort daarna werd Selena samen met Justin gespot. Ze deden de afgelopen weken veel dingen samen en vorige week vlogen ze nog samen in een privéjet naar Seattle. We kunnen het niet ontkennen: Jelena is #couplegoals!!

Sam Smith en Brandon Flynn

Sam Smith kennen we allemaal, maar Brandon Flynn kent niet iedereen. Brandon speelt Justin in de serie 13 reasons why! Die hunk, weet je wel? Nou, hij is sinds oktober dus samen met Sam. En ze zijn echt cute together!

Taylor Swift en Joe Alwyn

Wanneer dit stel begon te daten, is onbekend. Taytay en Joe waren erg goed in het verbergen van hun relatie, daarom is er geen maand of iets dergelijks bekend. Anonieme bronnen hebben wel eerder aangegeven dat de relatie tussen de twee heel serieus is. We zijn benieuwd waar dit naartoe gaat!

Kylie Jenner en Travis Scott

Kylie heeft zo te zien niet veel last van liefdesverdriet. Na haar knipperlichtrelatie met rapper Tyga werd Kylie een week later hand in hand gespot met Travis Scot. Travis Scott is een Amerikaanse rapper en songwriter. Je kunt hem kennen van de song Know No Better met Major Lazor! Let’s hope Travis is the one for Kylie!

Nina Dobrev en Orlando Bloom

De Vampire Diaries ster Nina lijkt samen met Pirates of the Caribbean ster Orlando Bloom te zijn. Dat zou betekenen dat Orlando volledig over zijn ex Katy Perry is. De relatie is nog niet bevestigd maar alles wijst erop dat die bevestiging snel zal komen!

Beeld: Giphy, BrunoPress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind jij het leukste couple?

Gerelateerde artikelen