Wat dacht je van alcohol? Voor je het weet is je oom, vader of opa dronken, hahaha! Lachen! Ook celebs drinken wel eens iets té veel…

Ed Sheeran

Vanaf het begin van het interview kijkt Ed al een beetje verward. Al snel wordt het duidelijk wat er aan de hand is: Ed is hartstikke dronken! Hij geeft toe dat hij naar stripclubs gaat en vertelt dat Miley Cyrus moet stoppen met twerken. Crazy, maar wel heel grappig!

Little Mix

De girls van Little Mix wonnen een Brit Award en dat moet natuurlijk gevierd worden! Maybe hadden ze beter nog eventjes kunnen wachten… ‘Het spijt me! We zijn heel erg dronken, but we don’t give a shit!’, schreeuwt Jesy.

Louis Tomlinson

Toen One Direction net begon met optreden, begon Louis met drinken. Voor de eerste shows dronk hij een paar biertjes om de zenuwen tegen te gaan. Uiteindelijk was hij heel erg dronken. De volgende dag vloog Simon Cowell hem naar LA om hem op zijn vingers te tikken. Woops!

Jennifer Lawrence

Het duurt eventjes voordat Jennifer de journalist ziet die haar een vraag stelt. ‘Ik ben scheel!’, is haar excuus. Iets later komt de aap uit de mouw: Jennifer heeft een shotje genomen voordat ze op het podium ging.

Justin Bieber

Justin is een echte bad boy! Enneh, hij houdt ook wel van een paar drankjes. Zijn zangkunsten gaan er wel op achteruit als hij wat op heeft. ‘I don’t know the words, so I sing dorito’, zingt hij.

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, YouTube.