Hoe komt Monica Geuze aan dat volume in haar kapsel? En hoe komt het dat Bella Hadid er altijd zo gorgeous uit ziet? Let’s find out wat hun beauty hacks zijn!

Monica Geuze

Monica krijgt van haar fans vaak de vraag hoe haar haren zo mooi kunnen zitten. Stopt ze er spul in, of komt het doordat ze het op een bepaalde manier föhnt? Ze maakte een filmpje waarin ze precies laat zien hoe ze haar haren altijd verzorgt. So watch and learn!

Bella Hadid

Bella ziet er altijd super fleeky uit als ze is opgemaakt.En daar heeft de girl een beauty hack voor. Volgens Bella ziet haar gezicht er mooier uit als haar make-up wordt gedaan terwijl ze ondersteboven hangt met haar hoofd. WHUT? Never heard that one before… Volgens Bella creëert dat ondersteboven hangen een ‘natural look’. Okay, ieder z’n ding…

beauty hack

Taylor Swift

TayTay is bang om haar hairdo te verpesten en daarom heeft ze maar één beauty hack voor haar eigen kapsel: ze gebruikt geen haarspullen! ‘Ik ben altijd bang dat haarproducten mijn haren verpesten, daarom gebruik ik gewoon helemaal niks!’ Dat kan nooit kwaad, Tay.

beauty hack

Kim Kardashian

Kim heeft een heel schema wat betreft het wassen van haar haren. ‘Je moet je haar niet elke dag wassen. De eerste dag na het wassen föhn ik het en is het lekker shiny. De tweede dag is het ietsje wilder geworden, super nice. De derde dag begin ik wel wat haarolie te gebruiken. De vierde dag gaat een staart nog wel en de vijfde dag is het tijd om te wassen. Dit is misschien een beetje overdreven.’ Damn Kim, heftig. Maar goed, good to know dat je haar elke dag wassen niet zo goed is!

beauty hacks

Kendall Jenner

Kendall heeft wel een heel bijzondere hack. Ze doet oogmaskers van het make-up merk Esteé Lauder op haar hals en borst. Toch is het niet zo’n raar idee van Kendall, want de stofjes die in oogmaskers zitten zijn goed voor gevoelige huid. Maybe we should try this one!

beauty hack

Beeld: BrunoPress, Giphy, YouTube.

De beste beauty hack is… Dress to impress!

Shop hier!

[shoppable_snippet id=19d3]

LEES OOK: