sag awards

Stranger Things-stars bij de SAG Awards

Vannacht werden de Screen Actor Guild Awards uitgereikt. Eén van onze fave-series Stranger Things was genomineerd voor drie awards! Ze gingen met lege handen naar huis, maar hun looks op de red carpet waren stunning!

Sadie Sink

Sadie Sink was afgelopen seizoen de new girl in Stranger Things. Haar personage Max is echt een tomboy, maar IRL is ze een real girly-girl! Ze lijkt net een Disney-prinses. So pretty!

sadie sink

Gaten Matarazzo

Als Dustin draagt Gaten altijd een petje, maar dat kan natuurlijk niet op de red carpet. Ook is de boy een echte krullenbol, maar voor deze special evening stijlde hij zijn haar. Wat een gentleman!

Gaten Matarazzo

Natalia Dyer

Wow! De dress van Natalie Dyer is probably onze fave! Op haar jurk staan verschillende sterrenbeelden. Zie je die van jou ertussen staan?

Natalia Dyer

Joe Keery

Stranger Things-hottie ging samen met zijn girlfriend Maika Monroe naar de awards. Terwijl hij dressed in black was, had zijn girl een red dress aan. Cute couple alert!

Millie Bobby Brown

Dit is de allereerste keer dat Millie Bobby Brown een roze jurk draagt op de red carpet! Maarreh, wacht eens… zijn dat nou sneakers? Jazeker! Ze koos hiervoor, omdat ze perfect zijn om op te dansen.

Millie Bobby Brown

LEES OOK:

Beeld: Brunopress.

Ook een pretty dress like Millie?

[shoppable_snippet id=1d59]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is jouw fave look?

  • blackjack
    blackjack
    Reactie: Love to see this every day !
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen