tattoos van zayn

De tattoos van Zayn. Wat betekenen ze? (Deel 1)

Zayn Malik heeft drie liefdes. Ten eerste of course zijn girlfriend Gigi Hadid! Ten tweede: muziek! And last… tattoos! De boy heeft in totaal 63 tattoos op zijn body! Te veel voor één bericht, dus we beginnen met de eerste dertien.

1. Yin-Yang

Waar: Linker arm
Why:
Het Yin-Yang symbool staat voor het oude Chinese geloof waarin niets kan bestaan zonder balans. Licht kan bijvoorbeeld niet bestaan zonder het duister, leven niet zonder dood, etc.

2. Naam opa in Arabisch

Waar: Borstkas
Why:
Zayn heeft meerdere Arabische tattoos. Eén hiervan is de naam van zijn opa: Walter. Dit was de vader van zijn moeder. Na zijn dood liet hij de tattoo zetten, omdat ze superclose waren.

3. Speelkaart

Waar: Ribbenkast
Why:
Op de kaart zien we een kroon en de initialen ZM. ZM staat natuurlijk voor zijn naam: Zayn Malik. Zijn achternaam betekent koning in het Arabisch, vandaar de kroon!

4. Japans symbool

Waar: Middel
Why:
Dit Japanse symbool staat voor ‘born lucky’. Gelukkig geboren dus!

5. Hartje

Waar: Middel
Why:
 Je ziet het goed, deze tattoo staat op dezelfde plek als het Japanse symbool. Het is namelijk een cover-up van de tattoo. Hij was blijkbaar toch niet zo blij met het symbool… Of stond er toch iets anders? Who knows!

6. ‘don’t think I won’t’

Waar: Linkerheup
Why:
Zayn loves quotes! Maarreh, wat betekent deze zin eigenlijk? Er is een song met dezelfde titel van de country artiest Mark Wills. Die zagen we niet aankomen!

7. Maoriwaaierstaart

Waar: Achterkant nek
Why:
 De Maoriwaaierstaart is een vogel uit Nieuw-Zeeland. Dit is een energieke kleine vogel met een vriendelijk fluitje. Hij liet deze tattoo zetten tijdens hun tour in Nieuw-Zeeland.

8. Puzzelstukje

Waar: Elleboog rechterarm
Why:
Zayn liet deze tattoo zetten samen met zijn best friend Anthony Riach. BFF goals!

9. Fingers crossed

Waar: Rechterarm
Why:
Terwijl zijn arm nu vol staat met tattoos, was dit één van de eersten. Volgens Zayn staat deze voor ‘good luck’!

10. Arabische quote

Waar: Linker sleutelbeen
Why:
Rechts heeft Zayn de naam van zijn opa in het Arabisch. Aan de andere kant heeft hij nóg een Arabische tattoo! ‘Wees trouw aan wie je bent’, staat er. Als kind voelde Zayn zich vaak alsof hij nergens bij hoorde.

11. Microphone

Waar: Rechterarm
Why:
Het lijkt net een echte microfoon, maar het is toch een tattoo. De microfoon staat of course voor zijn liefde voor muziek.

12. ‘6’

Waar: Rechterarm
Why:
Is het nou een zes of een negen? Zayn heeft meerdere getallen op zijn lichaam staan, waaronder drie zessen, twee eentjes en één vijf. Deze getallen vormen samen het auditienummer van Zayn toen hij meedeed aan de X Factor. Wow!

13. ‘ZAP!’

Waar: Rechterarm
Why:
De meeste tattoos van Zayn zijn zwart. Dit is één van de uitzonderingen! Op zijn rechterarm staat een cartoon-achtige ‘ZAP!’. De tattoo staat voor zijn love voor comic books.

LEES OOK:

Beeld: Brunopress.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen