Taylor Swift is obsessed met slangen! Ze heeft zelfs een slangenring als merch… Waar komt deze obsessie vandaan? Let’s find out!

Instagram

In augustus verwijderde Taylor al haar posts van Twitter, Facebook en Instagram. Niet veel later zette ze een filmpje van een slang online. Hier begon het allemaal!

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Kim Kardashian

Of begon het al eerder? ‘Wacht… Is het nationale slangen dag?’, tweette Kim Kardashian in 2016. Aangezien Kim de wife is van Kanye, dachten mensen dat ze het over Taylor had.

Queen of the snakes

Tay’s video voorΒ Look What You Made Me Do zit ook vol met slangen! Er is zelfs een scΓ¨ne waar ze omringd wordt door slangen. De snakes zetten zelfs een kopje thee voor haar!

Merry Chrissssstmas!

Dacht je dat dit alles was? You’re wrong! Drie keer raden wat er op de voorkant van miss Swift haar kerstkaart stond? Juissst, een slang!

The old Taylor

The old Taylor can’t come to the phone right now. Why? Oh, cause she’s dead! Deze lyric kan ook een verwijzing zijn naar haar lievelingsdier. Aangezien slangen om de zoveel tijd vervellen. We see what you did there!

Dusss…

Dusss… Taylor embraced het feit dat Kim haar een slang noemde of het is toevallig haar lievelingsdier. Who knows! Wij vinden het either way een coole move van de girl. Alles beter dan echte slangen, right?

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Instagram (@taylorswift), Twitter (@KimKardashian, @musicinmendes), Giphy.

Ook een slangenobsessie?