didn't know

6 dingen die je niet wist over Camila

Camila Cabello is super famous en we all love her. Maarreh, we bet you didn’t know these things just yet!

1. Karla, not Camila!

Oops. Wist jij dit? Wij ook niet, hoor! Camila’s first name is niet Camila, maar Karla! Haar volledige naam is: Karla Camila Cabello Estrabao. Sounds fancy!

2. Born in Cuba

Camila is geboren in het oosten van de Cubaanse hoofdstad Havana (vandaar de naam van haar hit Havana, in case you didn’t know). Samen met haar ouders verhuisde Camila als jong meisje steeds van Mexico-stad naar Havana en weer terug, totdat ze op haar vijfde terechtkwam in Amerika. De girl woonde in Miami, waar haar ouders met weinig geld rond moesten komen Toen ze in het derde jaar van de middelbare school zat, vertelde Cami haar ouders dat ze graag mee wilde doen aan X Factor.

half of my heart is in havana, oo na na

A post shared by camila (@camila_cabello) on

3. Geen quinceañera

In plaats van een ‘sweet sixteen’, krijgen meisjes uit Cuba een ‘quinceañera’ als ze vijftien worden. Dat is eigenlijk gewoon een grote party! Maar Camila wilde geen party; ze deed mee aan X Factor om haar vijftiende birthday te vieren.

didn't know

4. Never sang for others

Haar performance bij X Factor was de eerste (!) keer dat Camila optrad voor mensen. Ze had zelfs nog nooit voor haar family gezongen! Ze zong stiekem in de badkamer en ze was zo onzeker dat haar moeder haar niet eens mocht horen zingen. That’s hard to believe!

didn't know

5. Homeschooled!

Toen haar fame begon op te komen tijdens X Factor, besloot Camila om te stoppen met de middelbare school. Ze ging wel door met het volgen van lessen, maar dan thuis. Verstandige keuze, girl! Cami wilde niet achterlopen met schoolwerk tijdens de drukte van X Factor. Ze heeft ook gewoon haar diploma behaald!

6. Obsessed with Harry Potter

Camila is meer dan obsessed with Harry Potter. Ze verkleedde zichzelf zelfs een keer als tovenaar tijdens Halloween! Ze heeft alle boeken gelezen, alle films gezien en ze bezocht zelfs Wizard World (een soort Harry Potter museum). De girl is dus een échte fan.

didn;t know

Wist jij deze dingen al wel?

Dan ben je echt een amazing fan!

Beeld: Giphy, Instagram (@camila_cabello), BrunoPress.

Camila loves red, jij ook?

Shop looks in haar fave colour!

[shoppable_snippet id=1a37]

LEES OOK:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist jij alles al?

Gerelateerde artikelen