Lili Reinhart speelt natuurlijk Betty Cooper in je fave serie Riverdale. Maar er zijn genoeg dingen die je vast nog niet weet over Lili zelf. Check deze fun facts!

1. Lili is geboren op een creepy dag.. Vrijdag de dertiende! Op 13 september 1996 werd Lili geboren in Ohio, Amerika.

19 years ago today. "Lili Pauline Reinhart. Like a flower."

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

2. Op deze foto was het al obvious dat Lili acting-skills had. Wat een boze cutie! Toen Lili tien jaar was, kwam ze erachter dat ze heel graag wilden zingen, dansen en acteren. Ze smeekte haar moeder continu of ze haar naar audities in New York wilde brengen!

Mood.

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

3. Toen Lili achttien was, vertrok ze naar Los Angeles om een professionele actrice te kunnen worden. Ze voelde zich die periode best gestrest en depressief omdat het erop leek dat niemand haar droom om een professioneel actrice te worden serieus nam. Dat zou je nu drie jaar later toch bijna niet geloven?!

4.  Na vijf maanden in Los Angeles gaf Lili het op. Ze had nog geen succes behaald en ze geloofde ook niet dat het haar ooit zou lukken Hoe sad…

5. Vlak voor haar vertrek besloot ze op het laatste moment nog een auditie film in te sturen voor de rol van Betty Cooper in Riverdale. En zoals we weten is dat het moment geweest dat haar carrière juist is begonnen! In eerste instantie kreeg ze geen reactie op haar auditie. Toch belde haar manager haar later op met de melding dat de rol nog steeds beschikbaar is en of ze het dan niet toch wou proberen. And that’s what she did!

6. Ook al is Lili nu ontzettend famous, ze is nog steeds heel close met haar familie. How sweet!

https://www.instagram.com/p/BUFTd0QgxFT/?taken-by=lilireinhart

7. Lili heeft vier (!) tattoo’s. Dat zou je van Betty niet verwachten, maar Lili heeft ze wel!

8. Lili kwam er een tijd geleden zelfs achter dat ze bijna precies dezelfde tattoo heeft als haar Riverdale-moeder Alice Cooper! En ook nog eens op dezelfde plek. How funny is that?

9. Lili draagt in haar cameraloze leven bijna nooit make-up. En waarom zou ze, de girl is een beauty! Wel kan ze zichzelf echt amazing klaarmaken voor Halloween. Wow!

Pop-Art zombie #halloweenmakeup

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

10. Lili en de cast van Riverdale zijn in real life ook supergoede friends! Betty en Veronica zijn besties in Riverdale, maar Lili en Camilla zijn dat ook.

https://www.instagram.com/p/BJonLCzg8BF/?taken-by=lilireinhart

https://www.instagram.com/p/BRTp-1uAmax/?taken-by=lilireinhart

Beeld: Instagram @lilireinhart), BrunoPress, Twitter.

LEES OOK: