seizoen 3

Alles wat we weten over Stranger Things season 3

We wachten en wachten op het volgende seizoen van Stranger Things. Helaas gaat het nog een tijd duren…

What’s new

Zoals bij elke Netflix-serie, wordt er heel veel moeite gedaan om alle details verborgen te houden. Toch zijn er wel een aantal dingen bekend over Stranger Things seizen drie.We zetten een aantal feitjes voor je op een rijtje.

Geen release-date bekend

Het is nog niet bekend wanneer seizoen drie op Netflix staat. Netflix liet al wel weten dat het langer gaat duren dan dat we hoopten. Een woordvoerder van Netflix, Cindy Holland, probeert uit te leggen waarom er vertraging is. ‘De directors willen iets nóg groter en beter maken dan vorig jaar. Het wordt een amazing seizoen en het is zeker het wachten waard.’ Interesting…

seizoen 3

Zomer 2019?

Er zijn wel roddels over de release-date. Volgens velen komt Stranger Things season 3 in de zomer van 2019 (!) uit. Dit baseren mensen op deze promovideo:

Minder afleveringen

Seizoen drie is één aflevering korter dan seizoen twee. Producer Shawn Levy heeft hier een reden voor. ‘De hoeveelheid afleveringen baseren we op hoe groot het verhaal is. We moeten er natuurlijk voor zorgen dat het interessant en exciting blijft.’ Okay, that makes sense.

Time jump!

Het derde seizoen speelt zich af in de zomer (voor de verandering) van 1985. Één jaar later dan waar seizoen twee eindigde! That’s nice!

#Couplegoals everywhere

Nog iets positiefs is dat al je favoriete stelletjes nog steeds together zijn in het derde seizoen. Mike en Eleven zijn een sterk couple, en datzelfde geldt voor Mad Max en Lucas. Levy wil daar graag iets aan toevoegen. ‘Vergeet niet dat de kinderen pas dertien á veertien jaar oud zijn. Er is dan nog niet echt sprake van een serieuze, stabiele relatie.’ We don’t care. It’s still exciting!

Dad Steve!

De producer geeft de fans wat ze willen: meer Steve Harrington. Steve zal veel op de kids passen tijdens hun bovennatuurlijke avonturen in seizoen drie. Ook gaan we meer zien van het kleine zusje van Lucas: Erica. She is funny AF!

steve

Seizoen drie is niet de laatste

En OMG, dit is misschien wel het beste nieuws. De bedenkers van de show, de Duffer broers, hebben al gezegd dat er hierna ook nog een seizoen vier komt! Laat seizoen drie maar snel komen dan!

https://www.instagram.com/p/Bh2gIp8AZr0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Beeld: BrunoPress, Instagram, Giphy.

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kan jij nog wachten op seizoen drie?

Gerelateerde artikelen