river

What’s gonna happen in Riverdale?

Nog maar twee (!) dagen wachten en dan is Riverdale weer te zien op Netflix. Er is al aardig wat info bekend!

Betty’s bro is coming!

We weten al dat Betty’s broer Chic Cooper in de serie gaat spelen. Moeder Alice moest Chic verplicht afstaan bij de geboorte, maar nu heeft ze de mogelijkheid om hem weer te zien en dat gaat ook gebeuren! Super spannend! But what else do we know?

https://www.instagram.com/p/Bc5ft6QHwMG/?taken-by=thecwriverdale

Check de promo!

De promovid van het tweede deel van seizoen twee hebben we al kunnen zien. Heb je hem gemist? Check ‘m dan gauw hieronder:

Dat wordt wat…

Zo te zien gebeurt er genoeg! South Side High gaat dicht en studenten (met name de Serpents) moeten naar Riverdale High. De Northside en de Southside zijn rivalen van elkaar, dus dat zal veel gedoe opleveren. De Serpents zullen zich aan moeten passen en we weten inmiddels wel dat het volgen van de regels niet echt hun thing is. Dat wordt spannend!

Is Varchie going to last?

Verder zal de relatie tussen Veronica en Archie op de proef worden gesteld. Hiram Lodge is vooralsnog een best duister figuur en aan de promovideo te zien is hij niet van plan om aardig te zijn tegen Archie. ´Je bent niet goed genoeg voor mijn dochter´ en ´ik win altijd´ zijn niet echt vriendelijke uitspraken, right? We zijn benieuwd hoelang Archie de vijandigheid van Hiram trekt en hoeveel effect dit heeft op de relatie tussen Archie en Veronica…

Nick…

De jerk Nick St. Clair keert ook terug. Wat hij precies voor rol heeft, is nog niet duidelijk. De laatste keer dat hij er was, randde hij Veronica en Cheryl aan, dus veel goeds kan de guy niet meebrengen…

riverdale

Welke kant?

Tussen Reggie en Veronica zal ook ophef ontstaan. Reggie zegt in de promo tegen Veronica dat ze de verkeerde kant heeft gekozen… Welke kant heeft Veronica dan gekozen? What’s going on? Op dit antwoord en op antwoorden van alle andere vragen zullen we toch echt nog moeten wachten. Wel zijn we door al deze info erg nieuwsgierig geworden!

riverdale

Beeld: YouTube, Giphy, Instagram (@thecwriverdale).

Shop je Netflix-outfit en get ready!

[shoppable_snippet id=19ff]

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben jij het meest benieuwd naar?

Gerelateerde artikelen