Oké, wat is er beter dan een awesome collab… Niks, toch? De stars komen vaak samen om een song of YouTube-vid te maken, maar we want more! Daarom hebben we een lijstje gemaakt met de collabs die wij megagraag willen zien! Celebs, lezen jullie mee?

Harry Styles X Shawn Mendes
Harry Styles

We wachten nog steeds op de Niall en Shawn collab en Harry gaat misschien touren met Niall… Maar in de tussentijd kunnen Shawn en Hazza vast even de studio induiken. De twee hebben allebei een unieke sound en het zou awesome zijn als we die samen op een album horen! Enneh, de songs moeten natuurlijk wel over de liefde gaan, boys! *Smelt*

Justin Bieber X Kaj van der Voort

Justin bieber

De hotste boy van Amerika en de hotste van Nederland samen? Dat wordt een hit! Hopelijk klinkt het als een mix tussen One Night Stand en I’m The One, want dan gaat de song zeker op repeat!

Cameron Dallas X Shay Mitchell  X Monica Geuze

Shawn Mendes

Deze hotties zijn megaknap, grappig én populair op YouTube! Een collab tussen de drie talenten zou dan ook echt #goals zijn. We hopen op een ‘never have I ever’- of ‘wie van de drie’-video!

Little Mix X  Selena Gomez

Little Mix

Is it just us, of zou Selena Gomez een perfect 5e member van Little Mix kunnen zijn? Zie jij de girl al dansen en fleeken tussen Perrie, Jesy, Jade en Leigh-Anne? Wij zitten alvast klaar om een golden circle ticket te kopen voor de tour!

 Zoella X Bibi Brijman

Deze twee girls doen het supergoed op YouTube en zijn allebei gorge! Wij willen dan ook graag een ‘get ready with us’-filmpje van Zoella en Bibi zien! En tijdens het klaarmaken kletsen ze natuurlijk over beauty, boys en YouTubers. Ladies, we need this collab!

LEES OOK: Ed gaat samenwerken met…

Beeld: BrunoPress