X-mas covers

X-mas covers van coole artiesten

Baby it’s cold outside… Krijg je maar ook geen genoeg van Christmas songs? Wij ook niet! Daarom een lijstje van X-mas covers van coole artiesten. Weer eens iets anders dan Michael Bublé en Mariah Carey.

Tom Odell

De songs van Tom Odell zijn echt beautiful, maar wel een tikkeltje verdrietig. Zijn hit Another Love is zo sad dat je bijna wel moet huilen! En Kerst is juist tijd voor happiness… Spending All My Christmas With You (Next Year) is een nummer van Tom zelf, maar er zit ook een stukje in van de bekende klassieker Jingle Bells. Oh, wat heerlijk!

Fifth Harmony

All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey is dé Christmas song. Kan het nog beter worden? Yes! Fifth Harmony coverde het een paar jaar geleden, toen Camila part of the group was. Sorry Mariah, maar all we want for Christmas is… Fifth Harmony!

Ed Sheeran & Anne-Marie

Wat is er nou romantischer dan een duet? Ed Sheeran & Anne-Marie coverden Fairytale Of New York toen ze op bezoek waren bij de BBC Radio 1 Live Lounge. En, wat passen hun stemmen goed bij elkaar zeg! Een match made in heaven.

Ariana Grande

Last but not least… Ariana Grande! Deze girl heeft haar eigen kerstliedjes, maar wist je dat ze Last Christmas ook heeft gecoverd? Ze geeft de song de Ariana-treatment en het publiek loves it!

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, YouTube.

Get ready for Christmas!

[shoppable_snippet id=1a8e]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is jouw fave X-mas song?

Gerelateerde artikelen