Zo hebben onze fave girls New Years Eve gevierd

Happy new year! We hopen dat jij een awesome night hebt gehad met je friends en family. Deze vijf famous girls hebben sowieso de avond van hun leven gehad.

Monica Geuze

De girl bracht oudejaarsavond door in New York! We are jealous. Samen met haar bestie Danique Bossers en hun boyfriends waren zij een aantal dagen in de grote stad. Hoe leuk?

View this post on Instagram

HAPPY NEW YEAR❤️

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

Taylor Swift

Taylor maakte er weer een groot feest van. Samen met haar girlsquad en hun mannen hield ze een verkleedfeestje. Ze waren niet zomaar verkleed, maar als hun kinderhelden! Gigi Hadid, Blake Lively, Ryan Reynolds en nog veel meer famous hotties waren van de partij.

https://www.instagram.com/p/BsFKh8qFtj-/

Chrissy Teigen

De vrouw van John Legend presenteerde de NBC’s New Years Eve uitzending. Tijdens de uitzending ging het even mis toen ze een knuffel wilde uitdelen, ouch! Chrissy heeft nu al een viral filmpje te pakken en het jaar is nog maar net begonnen, haha.

Kylie Jenner

Deze Jenner bracht New Years Eve door met new hair! De girl knipte en verfde haar haren en begon 2019 fresh. Samen met haar bestie Jordyn Woods ging ze naar een party van rapper Drake. So fancy.

View this post on Instagram

to 2019 please …

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Anna Nooshin

Anna was op een plek om jaloers op te zijn. Ze is met haar vrienden op holiday in Kaapstad, Zuid-Afrika. Daar heeft ze dus ook oudejaarsavond doorgebracht en hoe mooi moet dat zijn geweest?! Vuurwerk vanaf het strand!

View this post on Instagram

Shenanigans

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

Laat ons ook vooral weten met wie jij oudejaarsavond hebt doorgebracht in de poll!

Beeld: Instagram, Twitter

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met wie heb jij oudejaarsavond doorgebracht?

Gerelateerde artikelen