Veelgestelde vragen

Hitkrant

Hoe kan ik contact opnemen met de redactie?

Via het contactformulier kun je content met de (web)redactie opnemen.

Hoe vaak ligt de special van Hitkrant in de winkel?

6 keer per jaar is er een special met extra veel posters te koop in de winkel en onze webshop. Jij kunt via de website stemmen wie er op de XXL-posters komen te staan!

Hoe kan ik doorgeven wie ik op de poster wil?

Jij bepaalt wie er op de XXL-posters komen te staan. We nomineren een aantal celebs waar je op kunt stemmen. Elke week valt er eentje af tot er een top drie over is. Die komen op de XXL-posters!

Hoe kan ik meedoen met de prijsvragen uit de special?

Prijsvragen uit de special worden verspreid over de weken op de website gezet. Houd dus de website in de gaten als jouw favoriete prijsvraag nog niet online staat. Om mee te kunnen doen moet je eerste een account aanmaken en het formulier invullen.

Hoe kan ik een account aanmaken op Hitkrant.nl?

Als je een account maakt, kun je heel makkelijk stemmen op polls, reageren op artikelen en meedoen met prijsvragen. Via de registeren-pagina kun je eenvoudig een account aanmaken met je e-mailadres. Het kan ook heel eenvoudig via Facebook of Instagram: je drukt op de knop en geeft toestemming. Dan kom je automatisch terug op Hitkrant.nl en ben je gelijk ingelogd.

Wat zijn de huisregels op Hitkrant.nl?

We willen het op Hitkrant.nl heel gezellig houden, daarom hebben we even een paar huisregels opgesteld. Daar ga je je als good girl natuurlijk aan houden, maar stél dat je dat niet doet dan heeft Hitkrant.nl het recht om jou geen toegang meer te geven tot Hitkrant.nl. Dat wil je natuurlijk niet! Hou je daarom aan de volgende regels: 1. Je maakt geen reclame en plaatst geen spam. 2. Je maakt geen kwetsende of discriminerende opmerkingen. 3. berichten waarin reclame, spam of kwetsende opmerkingen staan worden zonder waarschuwing van Hitkrant.nl verwijderd.

Wat kan ik doen als ik zie dat iemand zich niet aan de regels houdt?

Dan kun je dat melden via het contactformulier. Geef ons ook even de link van het artikel door en dan gaan we op onderzoek uit.

Hoe kan ik anoniem reageren op artikelen?

Je kunt een reactie typen en vervolgens ‘Anoniem’ aanvinken. Je moet wel altijd ingelogd zijn om te reageren, maar je naam komt dan niet bij jouw reactie te staan.

Kan ik stage lopen bij Hitkrant?

Helaas is er bij de redactie van Hitkrant geen mogelijkheid om een korte beroepsstage te lopen of ‘een dagje mee te kijken’. Wel zijn we altijd op zoek naar redactionele stagiaires voor minimaal drie maanden met een HBO-opleiding richting media of journalistiek. Voldoe je aan deze eisen en denk je de tone of voice van Hitkrant te pakken te hebben? Vul dan het contactformulier in.

Webshop

Wat zijn de betaalmethoden?

Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig via iDEAL, Mastercard en Visa of via Vooruitbetalen via bankoverschrijving.

Welke artikelen kan ik niet retourneren?

Onder andere tijdschriften, boeken en verzegelde producten. Kijk in de Algemene Voorwaarden voor alle uitsluitingen.

Wordt een bestelling van meerdere artikelen in 1 keer bezorgd?

In principe word de gehele bestelling in 1 keer bij je bezorgd. Mocht een artikel niet voorradig zijn, dan zullen we deze later naleveren.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het (brievenbus)pakket. We hanteren hier de tarieven van PostNL. Het bedrag zie je in de laatste stap, vóór je gaat afrekenen.

Wie bezorgt mijn bestelling?

De bestellingen worden bezorgd door PostNL.

Ik wacht al 14 dagen, maar ik heb nog niks ontvangen?

Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Waarom heb ik nog geen orderbevestiging gekregen?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een orderbevestiging. Heb je geen mail ontvangen, kijk dan in je ongewenste mail. Het is ook mogelijk dat er iets is misgegaan met het invullen van je e-mailadres. Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden.