herkennen-geen-date-valentijnsdag

4x dingen die je herkent als je geen date hebt voor Valentijnsdag

Heb jij geen date voor Valentijnsdag? Dan ga je je waarschijnlijk hierin herkennen… Dit zijn namelijk hele typische gedachten en gebeurtenissen als je Valentijnsdag zonder date gaat doorbrengen. Herken jij jezelf hierin?

#1 Iedereen lijkt medelijden met je te hebben

Het lijkt wel alsof er een soort stempel op je hoofd staat… Iedereen vindt het ineens zielig dat je geen date hebt, maar je weet eigenlijk helemaal niet of je het wel zo erg vindt. Je vermaakt je alleen immers ook prima? En als je echt niet alleen wil zijn, kan je ook altijd nog met een vriendin afspreken, toch? Je snapt daarom ook niet waarom iedereen om je heen zo spastisch doet, zo bijzonder is het immers niet…

#2 Je kijkt een beetje op tegen Valentijnsdag

Oké, je kijkt er stiekem wel een beetje tegenop. Niet omdat je niet iemand hebt om Valentijnsdag mee te vieren, maar omdat er zo’n onwijze lading om deze dag heen hangt, zeker als je single bent. Nee, ik word niet gelijk een kattenvrouwtje omdat ik nu geen date hebt, oma. Nee, ik maak me nog geen zorgen over de toekomst, tante Cora. Valentijnsdag wordt dus toch een beetje ongemakkelijk…

#3 Maar het is ook een fijn excuus…

Om jezelf eens lekker te verwennen! Terwijl alle stelletjes elkaar trakteren op allerlei leuks en lekkers, kan jij jezelf natuurlijk ook gewoon op iets lekkers trakteren. Koop je favo snack en shop toch die ene tas die je al zo lang zo graag wilde hebben, want ook jij mag genieten van deze dag, vind je niet?

#4 Je voelt alsnog heel veel liefde

Alhoewel je geen date hebt, wil dat niet zeggen dat er geen liefde in je leven is. Ten eerste vind je het superleuk om alle berichten van verliefde stelletjes te zien omdat je ze die liefde zo gunt. Ten tweede is dit ook een dag waarop je heel dankbaar ben voor alle lieve mensen in je omgeving; je familie, vriendinnen, noem het maar op! Hoezo geen liefde als je niet date op Valentijnsdag?

Lees ook:
Gaan Shawn Mendes en Camila Cabello binnenkort trouwen?
Famke Louise hint op relatie met Denzel
Zendaya en Tom Holland zijn samen gespot

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen