famous

5x celebs die in de gevangenis hebben gezeten

Ook celebs komen soms in de gevangenis terecht. In dit lijstje vind je vijf celebs waarvan je niet gedacht had dat ze ooit in de cel hebben gezeten.

1. Nina Dobrev

De Vampire Diaries-actrice werd voor wel iets heel bijzonders gearresteerd. Namelijk voor het laten zien van haar borsten, samen met een aantal andere The Vampire Diaries-collega’s . Op camerabeelden zag de politie meiden die aan het rennen waren op de snelweg en poseerden. Na hun arrestatie betaalden ze de borgsom en waren ze weer vrij.

2. Justin Bieber

Zo’n zes jaar geleden kwam Justin Bieber in het nieuws vanwege de mugshot die werd vrijgegeven aan de media. De zanger was gearresteerd vanwege te hard rijden, een verlopen rijbewijs en na onderzoek bleek dat hij ook allerlei soorten drugs in zijn bloed had zitten. Uiteindelijk werd Biebs vrijgesproken. 

Doe de quiz: Kun jij het beeld matchen met de juiste videoclip van Justin Bieber?

3. Khloe Kardashian

Deze scène uit KUWTK vergeten we NOOIT. Chris Jenner werd boos op Kim, omdat ze selfies aan het maken is in de auto terwijl Khloé naar de gevangenis gaat. Khloé ging tijdens haar proeftijd in 2008 de fout in. Ze was aangehouden achter het stuur met alcohol op. en toen ze haar proeftijd schond, moest ze 30 dagen de cel in.

4. Bruno Mars

Bruno Mars werd In 2010 gearresteerd omdat hij cocaïne in zijn bezit had na zijn optreden in een nachtclub. De zanger gaf toe nooit eerder drugs gebruik te hebben en noemde het een domme fout. Na één nachtje in de cel werd de zanger weer vrijgelaten.

5. Nicki Minaj

Toen Nicki 20 jaar was (in 2003) was ze serveerster was en werd ze in New York opgepakt voor verboden wapenbezit. De politie vermoedde dat Nicki het wapen op illegale wijze had verkregen én dat ze op het punt stond om het wapen te gaan gebruiken in een criminele activiteit.

Bron: HLB.be, Girlscene | Beeld: Instagram @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • zortilonrel
    zortilonrel
    Reactie: Keep functioning ,splendid job!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen