herkennen-kenmerken-theeleut

5x typische kenmerken van een echte theeleut

Ben jij een echte theeleut en kan jij niet zonder je dagelijkse kopjes thee? Dan ga jij je ongetwijfeld herkennen in deze typische kenmerken! Lees snel verder en kom erachter in hoeverre jij jezelf een echte theeleut kan noemen!

#1 Jouw waterkoker draait overuren

Welk moment van de dag het ook is, jij drinkt het allerliefste thee. Daarom draait jouw waterkoker enorme overuren, want hij moet jouw liefde voor kopjes thee op een dag kunnen bijhouden. Gelukkig bestaan er grote waterkokers waarmee jij genoeg heet water kan maken om je even mee zoet te houden, maar jij verbruikt redelijk wat waterkokers in je leven.

#2 Je hebt 100+ verschillende doosjes thee in huis

Tja, als theeliefhebber wil je natuurlijk alle smaken weleens geprobeerd hebben. Van de standaard smaken zoals Earl Grey en Rooibos tot de meest bijzondere combinaties, je hebt ze allemaal weleens in huis gehaald. Uiteraard heb jij ook zo jouw favorieten, die meestal binnen handbereik staan, maar jouw theecollectie is over de jaren heen behoorlijk groot geworden.

#3 Je verzamelt mokken en theepotten

Niet alleen jouw theecollectie is enorm uitgebreid, ook staat jouw kast vol met leuke mokken en toffe theepotten. Er is immers niets leukers dan je lekkere theetje drinken uit een nieuwe mok en tegelijk je mooie theepot kunnen bewonderen, vind je ook niet? Maar misschien loopt deze verzameling wel wat uit de hand… Hou je nog wat ruimte in de kast over voor je andere servies?

#4 Je moet constant plassen

Jup, als echte theeleut ben jij ook constant op het toilet te vinden. Jij drinkt namelijk zoveel thee op een dag dat je er constant van moet plassen. Nu is het natuurlijk helemaal niet erg, aangezien je minstens 2 liter water op een dag moet drinken en je door vaak te plassen juist je afvalstoffen kwijtraakt, maar een beetje onhandig is het natuurlijk wel…

#5 Er wordt jou nooit gevraagd wat je wil drinken

Jij staat er zo om bekend dat je altijd thee drinkt dat er aan jou niet eens meer wordt gevraagd wat je te drinken wil. Of je nu bij vriendinnen thuis bent, op een verjaardag komt of in je favoriete lunchroom wat gaat eten, de vraag wordt je bijna nooit gesteld. En als ze het wél vragen, vragen ze meestal “Jij wil zeker thee?”. Hoe handig is dat?!

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen