herkennen-echte-pizzalover

6 dingen die je herkent als je een echte pizzalover bent

Kan jij niet zonder pizza leven? Dan ga jij jezelf zéker in de onderstaande punten herkennen! Want alleen echte pizzalovers weten waar wij het over hebben als ze dit lezen, trust us…

#1 Je eet het minstens 1x per week

Tja, het is immers je lievelingseten, dus dan wil je het ook minstens één keer per week eten. Sterker nog, als het nou wat gezonder was geweest had je het liefst (bijna) iedere dag wel pizza willen eten. Gelukkig kan je je nog wel inhouden, dus meestal eet je pizza in je weekend, bijvoorbeeld tijdens movie night of als je iets te vieren hebt – genieten!

#2 Je hebt altijd een voorraad in de vriezer liggen

Natuurlijk zijn verse pizza’s van de Italiaan een stuk lekkerder dan de diepvriespizza’s uit de supermarkt, maar je hebt toch voor de zekerheid altijd een voorraadje in je vriezer liggen. Je weet immers maar nooit wanneer je spontaan trek krijgt in een lekkere pizza of er vriendinnen op bezoek komen die je iets lekkers wil aanbieden. En dan is pizza altijd een goede optie, vind je ook niet?

#3 De pizzabezorger kent je bestelling uit zijn hoofd

Oeps… je hebt immers zo vaak pizza besteld – en dat doe je natuurlijk bij je favoriete pizzeria – dat de pizzabezorger precies weet welke bestelling hij bij jou moet bezorgen. De kans is zelfs groot dat ze al beginnen met bakken wanneer ze een bestelling op jouw naam binnen zien komen, want ondertussen weten ze daar wel met welke pizza zij jou het gelukkigst maken. Wel heel handig!

#4 Je kan intussen een aardig woordje Italiaans spreken

Calzone, caprese, tonno en quattro formaggi – je leert nog eens wat als je regelmatig het menu van je pizzeria doorspit op zoek naar een lekkere pizza. Sure, het zijn alleen maar etenswaren waar jij de Italiaanse woorden voor kent, maar je kan toch al best en woordje Italiaans dankzij jouw favorite meal – molto bene!

#5 Je moet regelmatig naar de papierbak

Wie vaak pizza eet, moet ook vaak naar de papierbak. Die pizzadozen blijven zich immers maar opstapelen… En ja, daar hoort ook weleens het schaamtegevoel bij wanneer je weer eens met 5 pizzadozen bij de papierbak aankomt en je net je buurman tegenkomt, maar je moet er iets voor over hebben om te kunnen genieten van je Italiaanse treat, toch?

#6 Jouw keuze voor een midnight snack staat altijd vast

Op zoek naar een midnight snack? Jij weet het wel! Of het nu na een avondje uitgaan was of gewoon een gezellig filmavondje met je vriendinnen, als er een midnight snack uitgezocht moet worden bel jij al standaard de pizzeria of verwarm jij de oven alvast voor. Daar hebben ze immers mini pizzaatjes voor gemaakt, vind je ook niet? Kom maar door met die pizza!

Lees ook:
Quiz: Welk junkfood matcht met jouw persoonlijkheid?
Yummie! McDonald’s lanceert iets héél lekkers
3x leuke en lekkere herfstrecepten

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen