one-hit-wonders

6 one-hit wonders die we niet mogen vergeten

Heb je weleens gehoord van one-hit wonders? Dat zijn liedjes van artiesten die ooit met een van hun liedjes bekend zijn geworden, maar daarna nooit echt meer grote hits hebben uitgebracht. De kans is natuurlijk groot dat je ze daarna snel vergeet, dus halen we ze in dit artikel voor je terug zodat jij nog van ze kan genieten!

1. Blue (Da Ba Dee) – Eiffel 65

Voel jij je ook een beetje blue? We waarschuwen je wel alvast, als je dit liedje een keer luistert, heb je hem daarna ongetwijfeld de hele dag in je hoofd zitten. Maar, eerlijk is eerlijk, hij is wel lekker om zo nu en dan weer even op te zetten en even luidkeels mee te blèren, right?

2. Cotton Eye Joe – Rednex

Iedereen die ooit op kamp is geweest of naar een apres-ski cafe is geweest, kent dit liedje waarschijnlijk wel. Een opvolger heeft Rednex nooit gemaakt, maar deze klassieker kan je ook bijna niet vergeten natuurlijk. Trek je cowboy boots maar aan en

3. Dragostea din tei – O-Zone

Ken je deze nog? Dit Moldavische nummer – wat ook heeeeel vervelend in je hoofd blijft hangen, we know – was enorm populair toen het net uitkwam, maar iets nieuws van deze gasten hebben we daarna niet meer voorbij zien komen. Is dat heel erg? Misschien niet, want dit nummer is bijna niet te overtreffen, maar catchy is ‘ie wel.

4. Shackles – Mary Mary

Alhoewel er ook een aantal remixes en covers van dit nummer in de omgang zijn – die overigens ook heel lekker zijn – hebben we van Mary Mary geen nieuwe nummers meer voorbij horen komen. Deze song is wel echt een feestje om naar te luisteren, alleen al omdat je er heel haar hart en ziel in hoort zitten. We like!

5. It’s Raining Men – The Weather Girls

Moet iemand anders ook aan Magic Mike denken als je dit nummer hoort? Nee? Alleen wij? Dit heerlijke liedje van The Weather Girls maakt ons altijd vrolijk, zelfs als het echt keihard regent buiten. Kan jij hem van voor tot achter meezingen? Wij wel hoor… Best jammer dat ze nooit een opvolger hebben gemaakt die net zo populair is geworden, al bestaan ze wel.

6. Mambo No. 5 – Lou Bega

Ultimate party vibe! Hij is al wat ouder, maar dat maakt hem niet minder leuk. “A little bit of Monica in my life…” – genieten! Zeg nou eerlijk, jij schudt toch ook super makkelijk je heupen los op dit liedje? De trompet in het nummer maakt het echt af en past helemaal bij de look van zanger Lou Bega. Wij houden ervan!

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: I'm imρressed, Ӏ have to admit. Rarely do I come across а blog that's both equally educative and interesting, and let me tell you, you've hit thee nail on the head. The probldm is somethijg which too few men and women are sρeaking intelligently aЬout. I'm very happү that I found this during my hunt forr sօmethinhg concerning this. http://www.torneriabolis.it/_ciotole-legno-lamellare-produzione-02/
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen