songs-regen

7 songs voor als het regent buiten

Komt het met bakken naar beneden buiten en zit je nu aan huis gekluisterd? No worries: deze 7 songs, die allemaal het woord ‘regen’ of ‘rain’ in de titel hebben zitten – zorgen er ongetwijfeld voor dat jij je die regenbuien wel doorkomt en ze misschien zelfs wel leert waarderen. Ken jij ze allemaal?

1. It’s Raining Men – The Weather Girls

Niks is leuker dan jezelf oppeppen als het regent buiten, toch? Dan is dit hét nummer wat je zoekt, want van ons mag het best knappe mannen gaan regenen… Dit is een ultieme meezinger die er vast voor zorgt dat je die regen een stuk minder erg vindt.

2. Harder Dan Ik Hebben Kan – Blof

Nog zo’n meezinger, maar dan een iets melancholischer nummer. Wel een hele mooie én natuurlijk van eigen bodem. Ideaal voor als het met bakken naar beneden komt en je even de drama queen wil uithangen omdat je plannen – letterlijk – in het water zijn gevallen. Zing je mee?

3. Rain – The Script

“All it does is rain, rain, rain down on me…” Ah, wat een heerlijk nummer om lekker op mee te blèren als je je dag niet hebt. De power die uit dit nummer knalt zorgt er sowieso voor dat je je lekker kan afreageren – wedden dat je je erna weer helemaal licht en zen voelt?

4. Rain Down On Me – Kane

Een nummer met een lekkere beat en een zanger met een fijne stem – wat wil je nog meer?! Met deze song aan zou je bijna buiten in de regen gaan rondrennen, zo empowered ga je je erdoor voelen. Too much? Misschien… maar misschien ook niet!

5. Rain On Me – Lady Gaga ft. Ariana Grande

Deze mag ook in het rijtje opvrolijkers: wat een heerlijk nummer is dit! De combinatie van twee powervrouwen zoals Lady Gaga en Ariana Grande belooft sowieso al veel goeds natuurlijk en dat maken ze met dit lekkere liedje zeker waar. Wij worden er in ieder geval helemaal happy van!

6. Set Fire to the Rain – Adele

Al een wat oudere, maar daarom niet minder toepasselijk: Adele en haar prachtige, krachtige stem zorgen ervoor dat jij totaal niks meer om de regen geeft en gewoon lekker naar buiten gaat. Kom maar op met die regen, daar kan jij wel tegen!

7. Purple Rain – Prince

Deze klassieker is het perfecte liedje om dit lijstje mee af te sluiten. Alhoewel het waarschijnlijk niet paars regent – hoe cool zou dat zijn?! – zorgt dit prachtige nummer er wel voor dat je de regent iets minder erg vindt dan hiervoor. Word jij er ook zo chill van…? Wij wel!

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen