liedjes-helpen-tegen-liefdesverdriet

7x liedjes om jou over je liefdesverdriet heen te helpen

Heb jij last van liefdesverdriet vanwege een heftige break-up… We feel you! Speciaal voor jou hebben wij deze 7 liedjes uitgezocht, want we weten zeker dat deze ervoor gaan zorgen dat je je een stuk beter voelt. Wanna bet?

1. Shout Out to my Ex – Little Mix

Dit liedje is perfect als je aan het herstellen bent van een slechte break-up, bijvoorbeeld als je lover vreemd is gegaan. Hij is sassy, hij is upbeat en hij geeft je een flinke attitude boost. Tijd om je ex te bedanken voor de lessen die je van jullie relatie hebt geleerd – you go girl!

2. Survivor – Destiny’s Child

Niet vergeten: ondanks je liefdesverdriet ben jij een survivor! Geloof ons, you’re gonna make it! Een break-up is nooit fijn, maar dit nummer van Destiny’s Child geeft je een uitgesproken reminder dat jij beter af bent zonder je ex.

3. Independent Women – Destiny’s Child

Nog zo’n fijne reminder dat jij je prima kan redden zonder relatie. Jij bent namelijk een independent woman en daar helpt dit heerlijke liedje van Destiny’s Child je weer aan herinneren.

4. No Scrubs – TLC

Deze throwback hit is de ultieme reminder om nooit te settelen voor een scrub, ook wel iemand die jouw moeite, tijd, energie en tranen absoluut niet waard is. Gelukkig brengt dit fijne liedje ook wat happy vibes met zich mee, en die kan je wel gebruiken!

5. Love Myself – Hailee Steinfeld

Na een (intense) break-up kan het best lastig zijn om jezelf te overladen in zelfliefde. Maar dit is natuurlijk júist de periode waarin je wat liever voor jezelf mag zijn. Hailee geeft je in ieder geval genoeg redenen waarom je van jezelf mag houden! You don’t need anybody else!

6. We Are Never Ever Getting Back Together – Taylor Swift

Heb jij nog weleens de neiging om weer terug te gaan naar je exen, bijvoorbeeld als je moeite hebt met alleen zijn. Dat is dit liedje voor jou! Taylor kan je namelijk heel goed overtuigen van het feit dat je écht niet terug moet gaan naar je ex, zelfs niet als diegene erom smeekt. Trust us, jij verdient beter!

7. IDGAF – Dua Lipa

We sluiten deze lijst af met dit heerlijke sassy liedje van Dua Lipa, die precies omschrijft hoe je je vaak in de laatste fase van je break-up begint te voelen. Dit is hét moment waarop je je beseft dat het tijd is om verder te gaan met je leven en je niet meer verdrietig te voelen. Goed bezig, girl!

 

Lees ook:

 

Beeld: Getty Images

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen