liedjes-helpen-ontspannen

8 akoestische liedjes die jou gaan helpen ontspannen

Kan jij wel wat ontspanning gebruiken en ben je op zoek naar songs die je helpen te relaxen? Dan moet je deze akoestische liedjes echt aan je afspeellijst toevoegen! Tip: als je deze liedjes al liggend in de zon luistert zou het zomaar kunnen dat je in slaap valy – just saying

1. I Don’t Care (Acoustic) – Ed Sheeran

Alhoewel de oorspronkelijke versie ook al een liedje is waar je vrolijk van wordt, zal de akoestische versie je ongetwijfeld helpen ontspannen! Wie kan er nu niet genieten van de heerlijke stem van Ed Sheeran en de fijne gitaardeuntjes…? Precies!

2. Polaroid (Acoustic) – Jonas Blue, Liam Payne, Lennon Stella

Deze populaire hit is ook onwijs lekker en ontspannend als je de akoestische versie luistert: de piano komt beter naar voren, de stem van Liam Payne is nóg lekkerder om naar te luisteren en hoe fijn is de tweede stem van Lennon Stella?! Wij worden er helemaal zen van, jij?

3. Hold My Girl (Acoustic Version) – George Ezra

De zware en unieke stem van de jonge George Ezra komt toch echt het beste tot zijn recht in een akoestische versie, vind je ook niet? Sowieso maakt de akoestische gitaar dit liedje direct een stuk subtieler en intiemer, wat hem heerlijk ontspannend maakt… Dit is toch ultiem genieten?

4. South of the Border (feat. Camilla Cabello, acoustic version) – Ed Sheeran

Ook dit is natuurlijk oorspronkelijk al een topper, maar akoestisch is ‘ie misschien nog wel iets lekkerder. De combinatie van de stemmen van Ed & Camilla maakt dit een fijn liedje met een beetje sass en een ultiem zomergevoel. Daar dragen de gitaar en de trommels uiteraard ook aan bij – genieten!

5. Sweet Creature – Harry Styles

Nog zo’n heerlijke stem om bij weg te dromen… De rauwe stem van Harry Styles is er eentje die je niet vaak tegenkomt en als hij dan ook nog zo’n fijn en gevoelig liedje in combinatie met de akoestische gitaar uitbrengt, kunnen we daar alleen maar bij wegzwijmelen, toch?

6. You Are The Reason – Calum Scott

Ah, de stem van Calum Scott kan er toch alleen maar voor zorgen dat je ontspant? Hij is zo uniek en tegelijk zo kalmerend… Dat in combinatie met de diepe lyrics van dit liedje en het mooie pianospelzorgt ervoor dat wij ons helemaal warm gaan voelen van binnen. Zen…

7. Can’t Help Falling In Love – Kina Grannis

Deze cover van dit populaire liedje van Elvis Presley is dankzij de zoete stem van Kina Grannis heel rustgevend en ontspannend om naar te luisteren. Wij krijgen gelijk beelden van een hangmat aan zee voor ogen, jij?

8. ily (i love you baby) (feat. Emilee) – Surf Mesa

Nog zo’n heerlijk strandliedje… Deze geeft ons beach club vibes en zorgt ervoor dat we instant relaxed zijn. Wie ontspant er nu niet van een dagje aan de kust? Oké, helemaal akoestisch is hij misschien niet, maar ontspannend zonder twijfel…

Lees ook:


Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen