sabrina carpenter

Copy the celeb: Sabrina Carpenter

Als we inspiratie nodig hebben voor een outfit, gaan we vaak naar het Instagram-account van Sabrina Carpenter; de girl ziet er altijd supergoed uit! Met de volgende items kun je onze favo look van Sabrina namaken.

Witte broek

Sabrina heeft een supertoffe broek aan met cut-outs. Deze witte broek heeft misschien niet dezelfde cut-outs, maar lijkt voor de rest erg op die van Sabrina. Haal ‘m bij ASOS voor €48,49.

Crop top

Deze simpele crop top staat niet alleen leuk bij deze outfit; gecombineerd met een cute rokje of blauwe jeans heb je ook een hele pretty look. Shop ‘m bij ASOS bij €11,49.

sabrina carpenter

Pop of colour

De outfit van Sabrina Carpenter bestaat uit veel witte items, dus een pop of colour was wel nodig en deze gele jas zorgt daarvoor. Haal ‘m voor €45,95 bij NA-KD.

sabrina carpenter

Cute heels

Wow, de hakken van Sabrina zijn wel heel hoog! Deze heels zijn iets lager, maar passen evengoed bij de outfit. Haal ze bij NA-KD voor €45,95.

sabrina carpenter

Pretty oorbellen

Met deze oorbellen kun je zelf kiezen welke je wil dragen bij de look. Wil je net als Sabrina een paar lange oorbellen of vind je die iets te heftig? Shop ze voor €13,95 bij NA-KD.

Lees ook:

Beeld: Instagram @sabrinacarpenter, NA-KD, ASOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen