Deze celebs probeerden een nieuwe hairstyle uit

We zijn pas half februari en nú al kunnen onze favoriete celebs het niet laten. Ze houden van nieuwe haarstijlen uitproberen en wij hebben voor jou de leukste 5 uitgezocht!

Kendall Jenner

Zowel de Kardashians als de Jenners gaan altijd mee met de mode of verzinnen zelf een trend. Je hebt het vast voorbij zien komen, maar Kendall heeft een supermooie selfie geplaatst waar zij een pony heeft.Of de pony echt is weten we niet zeker, maar wat we wel weten is dat de girl ‘m rockt!

View this post on Instagram

yes, no, maybe so?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

Ariana Grande

Ariana slayt natuurlijk met of zonder haar ponytail, maar het blijft bijzonder om te zien. De girl plaatste een foto van haarzelf op snapchat. Niet alleen zien we haar haar los, maar ook heeft Ari haar natuurlijke krullen. We love it,Ari!

 

Kylie Jenner

Onze andere favorite Jenner staat natuurlijk bekend omonder anderehaar prachtige,verschillende coupes. Voor haar Valentijns make-upcollectieheeft de girl een shoot gehad met rood haar! Het zal vast een pruik geweest zijn, maar wij vinden dat Kylie elke kleur kan hebben.

 

Zac Efron

Onze High School Musical-bae Zac Efron heeft de uitspraak ‘new year, new me’ iets te letterlijk genomen. De boy heeft namelijk besloten 2019 in te gaan met superlichthaar! Zijn fans waren geschokt door zijn platinum blonde lokken. Toch blijft hij een cutie.

View this post on Instagram

No Free Solo

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

 

Katherine Langford

Nu 13 Reasons Why officieel voorbij is, is Katherine vrij om te doen met haar haar wat ze wil. Van haar mooie,lange,bruine krullen is de girl overgestapt naar vuurrood haar and she looks gorgeous!

 

Beeld: Instagram

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen