Yay! Zondag komt aflevering 6 van Ex On The Beach op tv en er dreigt weer een hoop te gebeuren. Benieuwd wat ons zondag te wachten staat? Wij hebben een aantal spoilers voor jullie te weten ontrafelen. We gaan een hoop spoilers bespreken! Dus ben jij nog niet zo ver? Lees dan vooral niet verder.

Aflevering 5

Met de aankomst van 3 exen in de vorige aflevering is er trouble in paradise op het prachtige Curaçao. Lena’s ex Mezdi, Sabrina, die samen is geweest met Robin en Jim, de ex van Djessy, zorgen direct voor nieuwe energie op het eiland. De zorgvuldig opgebouwde relaties komen ineens onder spanning te staan.

Met de komst van Jim begint Djessy toch wel te twijfelen over haar gevoelens voorElias, terwijl Viktor en Renan zijn nog steeds hun oude romance aan het aanwakkeren.

En alsof de komst van de 3 exen nog niet voldoende was, heeft de Tablet of Terror deze aflevering wederom een nieuwe Ex uitgenodigd in de villa. Deze Ex komt maar voor 1 ding.. Wraak!

De nieuwe Ex zet alle relaties nog verder op scherp en dat maakt behoorlijk wat los bij onze vakantiegangers.

Viktor lijkt niet heel blij te zijn met de nieuwste aanwinst van de villa…

Harrie gooit er een goede snack-quote in:

Mezdi doet een soort van vreugdedansje…

En Robin helpt ons nog even herinneren aan het feit dat drama en Ex on the Beach: Double Dutch nu eenmaal hand in hand gaan…

Kan jij niet wachten om te weten welke Ex is aangespoeld op het strand van Curaçao en een tornado aan omslag en verandering met zich mee brengt?..

Kijk dan zeker a.s. zondag om 22.00 uur de zesde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch op MTV.  Direct na de aflevering is er weer een ‘Meekijken Met…’ , waarin MTV-host fabulous Koen Kardashian met een van de singles de uitzending bekijkt. Om 23.00 uur kun je zien hoe Djessy de aflevering bekijkt met haar moeder en beste vriendinnen. Oh my gosh…can’t wait!

Beeld: MTV, BrunoPress

LEES OOK: