Oh my gosh, aankomende zondag is alweer de laatste aflevering van dit seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Wij kunnen niet wachten tot zondag. Jij ook niet? We got you! Hier zijn een aantal spoilers van aflevering 9. Lees niet verder als je nog niet ready bent.

Recap aflevering 8

De aankomst van Diaz‘ ex Kim brengt meteen spanning met zich mee in de villa. Terwijl Diaz met Kim op date mag, maakt Stacy zich zorgen dat haar romance met Robin dan toch echt voorbij is als er nu wéér een ex van Robin arriveert.

Diaz is daarentegen superblij dat hij met zijn ex op date mag. En daar is dan eindelijk zijn verlate verjaardagscadeau…

De Tablet of Terror heeft nog een verrassing achter de hand. In het huis heeft zich een Ex verstopt met unfinished business, een confrontatie is onvermijdelijk en dat heeft effect op meerdere bewoners in het huis. Damn…

Tijdens de feestavond deelt Lena een geheim met Ricardo, maar van zijn reactie is ze niet gediend…

En hoewel Robin niet met een nieuwe Ex is teruggekomen in de villa, lijkt er tochtrouble te zijn in Stacy‘s paradise

Om de drama even opzij te zetten geeft de Tablet of Terror onze strandgangers wat afleiding: een boatparty EN een double dateLena kiest Harrie om haar te vergezellen en Renan vraagt Samantha mee uit.

Tijdens het diner komt ter sprake of onze singles wel eens de fout in zijn gegaan. En net als Renan zijn hart begint te luchten is daar een onverwachte twist…

Met zoveel drama en verschillende twists is de spanning in de villa te snijden. Bij het aanbreken van de volgende, en laatste, dag op het strand besluit de Tablet of Terror nog één keer alles op scherp te stellen bij de final party, alle remmen los!

Met succes, want de eerste scheurtjes zijn al snel zichtbaar in de zorgvuldig opgebouwde relaties. Zo kiest Ricardo ervoor om Samantha iets beter te leren kennen, wat zou Lena daarvan vinden…

Komt het nog goed tussen Ricardo en Lena? En tussen Robin en Stacy? Hoe loopt het af met playboy Renan, nadat hij eindelijk zijn gevoelige kant toont? En welke ex(en) maken hun opwachting in deze nieuwe aflevering, gevuld met meer dramadan ooit tevoren!

Aankomende zondag om 22:00 uur op MTV is het zover. Zet je schrap voor de final party! Meteen na de aflevering is er weer een ‘Meekijken Met…’, waarin MTV-host Koen Kardashian met een van de singles de uitzending bekijkt. Om 23.00 uur zie je op MTV hoe Elias de aflevering bekijkt met zijn ouders.

Oh en……Begin volgende week zal er leuks nieuws online komen over Ex On The Beach: Double Dutch.

Beeld: MTV, Brunopress

LEES OOK: