Ex on the Beach: Double Dutch Spoilers Aflevering 2

Oh my gosh, kunnen  jullie ook niet wachten op de tweede aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch? Wij ook niet! Want… zeg nou eerlijk, de allereerste aflevering was al heel erg spraakmakend, right?

Aflevering 1

In de vorige aflevering leerden Brody, Elias, Djessy, Lena, Robin, Stacy en Victor elkaar voor de eerste keer kennen. Tussen Brody en Lena was het gelijk dikke mik. Zij konden het zelfs zo goed met elkaar vinden, dat zij elkaar ook fysiek beter leerden kennen. De jacht is geopend…

Tablet of Terror

Wanneer de singles elkaar een beetje hebben leren kennen, begint iedereen wat losser te worden. But… dan is er altijd de Tablet of Terror die een einde maakt aan de superleuke sfeer. Welke drie singles moeten naar het strand gaan om een van hun exen op te halen?

Shots, shots, shots

Na het avondeten komen de shotjes tevoorschijn en gaan de singles los. Brody probeert dit keer iemand anders te verleiden… Enneh, Elias heeft zijn jacht geopend.

But… Lena is niet zo blij met het nieuwe project van Brody. #jealous

Happy Birthday!

In de eerste aflevering herhaalde Diaz een paar keer dat de boy middernacht jarig is. Natuurlijk wil Diaz wel heel graag een cadeautje… birthday seks. But, zal hij dat ook krijgen?

Wij zijn heel benieuwd wat aflevering 2 zal brengen. Jij ook? Ex on the Beach: Double Dutch is iedere zondag om 22:00u te zien op MTV. Meteen na de aflevering is er een Meekijken Met…, waarin Koen Kardashian met een van de singles de uitzending bekijkt. Deze zondag gaat Diaz langs bij Koen. #confessions

Beeld: MTV, BrunoPress

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen