Als een foto van een ei meer dan 50 miljoen likes kan halen, kunnen wij dat ook, right?! Met onze fleeky tips maak je meest gelikete foto’s van Insta heel easy zelf na.  Een dure fotograaf? Nope, heb je niet nodig! #youcanbefamous

Investeer (een beetje)

Oké, voordat we beginnen, moet je een ding onthouden. Een telefoon met een slechte camera maakt geen mooie foto’s. Kies daarom een telefoon met een mooie camera zoals de Huawei P Smart 2019, dit is een smartphone met soortgelijke specificaties als dure smartphones, maar dan veel goedkoper! De telefoon kost slechts €249,-. Hoe tof is dat?! Wij  zullen de specificaties van deze phone daarom ook als voorbeeld nemen om jouw fave celeb foto’s mee na te maken. You’re welcome.

Happy Taylor Swift GIF - Find & Share on GIPHY

Baby’s zorgen voor likes

Nope, neem dit alsjeblieft niet te serieus. We willen het niet op ons geweten hebben dat jullie straks allemaal met een baby belly rondlopen… Maar het is wel een feit dat baby’s populair zijn op Instagram. Kijk maar naar Kylie en haar little girl Stormi. Kylie Jenner is al jarenlang een van de populairste Instagram sterren. Ze domineert met maar liefst vier foto’s in de top tien van meest gelikete foto’s. Alle vier de foto’s samen met haar dochtertje Stormi. Cute! Ben jij binnenkort op een kinderverjaardag? Vraag je lieve nichtje of neefje dan eens om samen met jou te poseren. Voeg er een paar schattige gadgets aan toe en je bent helemaal ready.

Tip: De Huawei P Smart 2019 phone heeft een dubbele camera op de achterkant. Hiermee kun je de meest levendige details vastleggen. Say whut?!

Kylie Insta

Love is in the air

Zelfs de meest verbitterde personen op aarde houden van liefde. Want van vlinders worden we happy! Nee, niet van de vlinderkostuums van Kylie en Stormi, maar van vlinders in onze buik. Foto’s die liefde uitstralen krijgen altijd veel likes! Ben jij in love? Leg dit dan zeker vast met een schattige foto. No boyfriend, no problem. Je kunt ook een schattige foto van jou en je bestie posten. Zolang er maar liefde in je feed te zien is. Onderstaande foto van Justin en Hailey zorgde voor meer dan 13 miljoen likes!

Tip: Zet je phone op de zelfontspanner. De Huawei P Smart 2019 heeft een camera aan de voorzijde die 8 unieke selfie scènes weet te herkennen en jouw foto’s in real time optimaliseert met AI technologie. Oh my gosh, perfect.

Justin Insta

Ballon, ballon

Ballonnen doen het altijd goed! Waarom weten we niet, maar je kunt onmogelijk niet van ballonnen houden. Heb je geen geld om ballonnen te kopen? Breng dan een bezoekje aan onze fave spot McDonald’s, daar kun je ze gratis halen. Hoe meer ballonnen op een foto, hoe beter. Selena scoorde met haar birthday foto maar liefst 7 miljoen likes. Je kunt een selfie maken, maar het is leuker om de foto door iemand anders te laten maken zodat jij helemaal in beeld bent.

Tip: Met de dubbele camera aan de achterkant van de Huawei P Smart 2019 kun je foto’s met een bokeh-effect maken. (In een foto met bokeh-effect is de achtergrond vaag en de voorgrond scherp.) Hiermee geef je net als Sel een tof effect aan je foto. Need! 

Sel Insta

No fitgirls

Als je dan toch bij de McDonald’s bent om ballonnen te stelen (lees lenen), scoor dan gelijk een paar hamburgers en frietjes. Want fastfood werkt ook lekker voor de likes! Foto’s maken met eten is niet easy, dus zorg voor voldoende geheugen op je phone en een friend die weet hoe ze een fleeky foto maakt. Geen fan van burgers? Pizza, milkshakes, popcorn en suikerspinnen werken ook! Vergeet niet om het restaurant en de locatie te taggen, want dit vergroot de zichtbaarheid van jouw foto en zorgt dus voor meer likes en volgers.

Tip: De Huawei P Smart 2019 heeft 64GB opslaggeheugen. Hierdoor kun je lekker veel foto’s en apps downloaden en zal het geheugen niet snel opraken.

Mo Insta

On Wednesdays, we wear pink

Een stukje roze doet het altijd goed in je feed, helemaal als je veel girly volgers hebt. Neem daarom een voorbeeld aan Ariana en zorg voor een fancy roze fashion item. Nope, het hoeft geen dure fluffy jas te zijn, je kunt ook voor een goedkoper item kiezen. Wat dacht je van een leuk roze petje? La, la love it!

Tip: De Huawei P Smart 2019 heeft een Night Mode, dus je kunt ook in het donker fleeky foto’s maken. Bijvoorbeeld als je ’s avonds je hond aan het uitlaten bent, net als Ari. Lekker casual. Heb je een poepzakje in je hand? Leg die dan even weg, wel zo fris voor op de foto. Just sayin’…

Ariana Insta

Ga aan de slag!

Genoeg tips om mee aan de slag te gaan, toch? Heb jij  een van onze tips toegepast? Vergeet dan niet om @hitkrant en @huaweimobilenl te taggen voor twee gratis likes. You’re welcome!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Huawei.

LEES OOK:

Beeld: Universal Music Group