After We Collided trailer

Hot: deze steamy trailer van After We Collided moet je zien

Oeh la la, wij waren al superblij met het nieuws dat er een deel twee kwam van de populaire movie After, en nu we de officiële trailer van After We Collided hebben gezien, kunnen we niet meer wachten.

After We Collided

The sexy story of Tessa en Hardin continues in deel twee van de populaire film After. In het eerste deel van After zien we hoe Tessa, een leergierige student, verliefd wordt op de mysterieuze Hardin. Wij snappen het wel, want kijk nou even hoe hij eruitziet en dan hebben we het nog niet eens over zijn sexy accent gehad, hihi. Hardin zet Tessa aan het denken over haar leven, maar weet ze eigenlijk wel wat over zijn leven?

In de trailer van After We Collided zien we dat de relatie van Hardin en Tessa niet vlekkeloos verloopt en zien we ook hottie Dylan Sprouse een aantal keer voorbij komen. Oeh la la! Tessa heeft het druk met haar stage en de Hardin en Tessa hebben regelmatig ruzie. Houdt hun relatie stand of gaat cutie Dylan zorgen voor trouble in paradise? Check hieronder de trailer. De film draait vanaf 8 oktober in de bioscopen.

Lees ook:

Beeld: Instagram @aftermovie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen