New Music Friday

New Music Friday met Douwe Bob, Aya Nakamura en meer

Ready om jouw weekend goed te beginnen met de tofste songs? Check vandaag de songs van Douwe Bob, Aya Nakamura en nog meer toffe artiesten!

Douwe Bob – Born To Win, Born To Lose

We hebben het nieuwe liedje van Douwe Bob Born To Win, Born To Lose de hele dag opstaan. Wij zijn verliefd op de prachtige stem van de zanger. Hou jij ook zo van dit nummer?


Aya Nakamura
Bobo

De Franse zangeres Aya Nakamura, die wij onder andere kennen van de song Djadja, heeft haar nieuwe liedje Bobo uitgebracht. Zoals we van Aya gewend zijn, heeft deze song weer een supertoffe beat! Staat het liedje bij jou de hele dag op repeat?

Dotan – With You

Het liedje With You van de zanger Dotan hoort zeker in onze New Music Friday thuis, omdat de song supermooi en ontroerend is. Heb jij de song al geluisterd?

J Balvin en Maria Beccara – Qué Más Pues

De song Qué Más Pues is een echte zomerhit en dat is te danken aan de toffe beat en de mooie stemmen van J Balvin en Maria Beccara. Zie jij jezelf al naar dit liedje luisteren terwijl je lekker op vakantie bent? Wij wel, hihi!

Kosso en Dorentina – Vervloekt

Wij zijn obsessed met het liedje Vervloekt van Kosso en Dorentina door de makkelijke lyrics die je goed kunt meezingen en door de toffe beat. Heb jij de song al geluisterd?

Lees ook: 5x de lekkerste recepten met avocado

Maak ook: Quiz: Bij welke boy uit Ex on the Beach: Double Dutch pas jij?

Beeld: Michael Campanella, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen