WIN: 4×2 Meet & Selfie tickets voor The Muser Battle

Oh my gosh, op zondag 17 september wordt in De Melkweg Amsterdam voor de eerste keer ever gestreden om de de titel ‘beste zanger, danser of videomaker op Musical.ly. in Nederland’. Speciaal voor jullie geven wij 4×2 VIP tickets weg. Awesome!

Over het event:

Bij The Muser Battle wordt on- en offline samengebracht om om de beste Muser van Europa te vinden. De presentatie van het event is in handen van Hittegolf hottie Noah Zeeuw.

Musers vanaf 16 jaar kunnen auditie doen door een video te uploaden en gebruik te maken van een hashtag. Drie deelnemers uit elke categorie (Sing, Dance en Video) worden geselecteerd om een spetterende liveshow te geven tijdens de Nederlandse Finale in de Melkweg, Amsterdam. De winnaar vliegt naar de Europese finale in Milaan.

Winnen

Wil jij samen met je bestie naar dit supertoffe event en op de foto met de hotste Musers van Nederland: Jael, Dion, Bente, Nikki, Laure, Youki, Yasmine, Luna, Anne-Jet en Valentino? Vul dan snel het formulier hieronder in! Winnaars krijgen vrijdag bericht. Good luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen