WIN: Kaartjes voor het Nickelodeon Familie Festival

Op zondag 26 augustus vindt op Strand van Almere het eerste Nickelodeon Familie Festival plaats, niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je ouders. Enneh, er komen a-ma-zing artiesten!

Drie podia

Tijdens het festival treden Ronnie Flex & Deuxperience, Kaj van der Voort, Kraantje Pappie, Vinchenzo, Famke Louise, Gierige Gasten en STUK op met live performances op één van de drie podia. Supercool!

Posted by Nickelodeon on Tuesday, June 5, 2018

Winnen?

Wil jij samen met je family of squad naar dit toffe festival? Dan is dit jouw lucky day, want wij geven 2×4 kaarten weg! Winnen? Vul dan snel het formulier hieronder in. Succes!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • itua ibhiabor
    itua ibhiabor
    Reactie: ik kijk aaltijd nickelodeon jamer is het om 9 uur vorbij maar dan geef ik nog niet op dan ga ik of wel naar youtub of netflix om verder te kijken toen ik ondekten dat ik kaartjes kon winen was ik al meteen begonen nu ga ik het formulier snel inuvlen ik wil victorius niet missen of icarly of sam en cat of de thundermans of nicy dicy ricy en dawn of huize herie of bic time ros ofde top tuis tips of spongsbop scerpants en alvin and de chekmens
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen