mamma mia!

WIN: Kaartjes voor MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

Yay! Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN. Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te gaan naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver). Love it!

Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Babe Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie.

Over de film

In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Win

Speciaal voor jou en je bestie geven wij een awesome movie pakket weg. Inclusief bioscoopkaartjes, een shirt en een beachbag. Winnen? Vul dan snel het formulier hieronder in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • adrianaq
    Jeanne de Ridder
    Reactie:
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen