K-pop is hot. BTS is nog hotter! Speciaal voor de trouwste fans van de BTS-army heeft LG in samenwerking met de Q7 in een speciale BTS-uitvoering. De smartphone is voorzien van exclusieve content van de band, functies en accessoires die nergens anders verkrijgbaar zijn. Oh my gosh!

Het toestel heeft een adviesprijs van €349,- en is bij MediaMarkt verkrijgbaar. In combinatie met een abonnement kost het toestel €240,-. Van deze uitvoering zijn slechts 360 toestellen beschikbaar. Limited edition!

Unieke functies
Gebruikers van de BTS Edition kunnen een groot aantal exclusieve, op maat gemaakte, functies gebruiken, zoals emoticons ontworpen met het persoonlijke handschrift van elk BTS-lid, V, Jeon Jung-kook, Jimin, Suga, Jin, RM en J-Hope. Ook heeft de telefoon een unieke alarmfunctie waarmee fans gewekt worden met de stem van hun favoriete member en die ze een fijne nacht wenst. Dit is toch a-ma-zing?!

Nieuwe en exclusieve BTS-content
BTS-fans zullen ook blij zijn met de behind the scenes-beelden met exclusieve, niet eerder vrijgegeven foto’s van de groep. De beelden kunnen niet worden gedeeld buiten de smartphone en zijn hierdoor zeer exclusief. De LG Q7 BTS Edition wordt geleverd met 25 exclusieve BTS-achtergronden en een batterij-widget met het BTS-logo dat de resterende batterijduur aangeeft.

Exclusief ontwerp en accessoires voor BTS-fans
Niet alleen aan de inhoud van de telefoon is gedacht, ook in alle extra’s is veel aandacht gestoken. De verpakking is van hoge kwaliteit en uiteraard voorzien van BTS-logo. Het logo komt ook terug op de smartphone.

LG Q7
De LG Q7 is de nieuwste Q-serie midrange smartphone van LG. Deze smartphone biedt verschillende premiumfuncties die normaal gezien alleen high end smartphones bieden. Zo is de Q7 stof- en waterbestendig, is het geluid van Hifi-kwaliteit – zo kunnen fans nóg beter van hun favoriete songs genieten – en is het scherm kraakhelder. Ook aan het maken van selfies en foto’s is uiteraard gedacht: de telefoon heeft een 8-megapixel selfiecamera aan de voorkant en een 13-megapixelcamera aan de achterkant met portretfunctie en snelle autofocus. Zo hoef je nooit een moment te missen.

Winnen?
Wil jij deze smartphone winnen? Volg @hitkrant en @lg_benelux op Instagram en vul het formulier hieronder in. Succes, babes. We geven twee toestellen weg!