Skullcandy mood boost

Win: Skullcandy Mood Boost bundel

Skullcandy heeft een nieuwe programma gelanceerd: Mood Boost. Met dit programma willen ze de geestelijke gezondheid van jongeren onder de aandacht brengen.

Wat is Mood Boost?

“Mood Boost is onze manier om problemen als verslaving, angsten, depressies en suïcidaliteit onder onze doelgroep een podium te geven én een fysieke manier om hen te helpen. Muziek kan een grote rol spelen wanneer men te maken heeft met bijvoorbeeld depressiviteit of angsten. Muziek herinnert ons er aan dat het ‘ok’ is om te voelen en dat het ‘ok’ is om eerlijk te zijn over die gevoelens.” – Skullcandy.

Mood Boost Skullcandy

Het programma duurt twaalf maanden en begint NU! Iedere maand staat er een positieve mood in de spotlight zoals original, strong en hopeful. Er komen tijdens het programma verschillende limited edition producten online, maar ook exclusieve muziek van Cuco, Rico Nasty, Rina Sawayama en Gus Dapperton. Het programma begint met de ‘Blissful Mood’ en speciaal daarvoor zijn er limited edition Blissful draadloze Sesh oortjes gemaakt in samenwerking met Tina Touli, een grafisch ontwerper uit Londen.

Winnen?

Kun jij wel van die fijne oortjes gebruiken tijdens het thuiswerken, thuis studeren of om je gewoon even terug te trekken met je favo muziek of podcast? Great news: je maakt kans op een mood boost bundel van Skullcandy met draadloze oortjes en een toffe poster.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

Lees ook:

Beeld: Skullcandy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij draadloze oortjes?

  • potato
    potato
    Reactie: Ik heb jammer genoeg geen draadloze oortjes
    Beantwoorden
  • maryan

Gerelateerde artikelen